Natiunea MMA

Shogun declara ca Jones e cel mai dificil adversar pe care l-a avut in cariera sa
25/05/2011

Mauricio "Shogun" Rua l-a desemnat pe Jon Jones cel mai dificil oponent pe care l-a avut in cariera sa profesionista de peste 10 ani.

Pentru a putea intelege valoarea acestei declaratii, sa nu uitam ca Shogun a lupta printre altii cu Mark Coleman, Alistair Overeem si Quinton "Rampage" Jackson de-a lungul fabuloasei sale cariere, in decursul careia a detinut, la doar 23 de ani, titlul mondial al PRIDE.

Intrebat de ESPN daca Jones a fost cel mai dificil adversar pe care l-a avut, Rua a raspuns simplu "Da, asa cred."

El a continuat apoi, asumandu-si vina pentru infrangerea prin TKO de la UFC 128. Shogun a revenit la vechiul sau antrenor, Rafael Cordeiro de la fosta Chute Boxe, pentru a pune la punct aspecte pe care le considera deficitare in antrenamentul sau.

"Dupa lupta cu Jon Jones, m-am gandit mult, am reflectat, m-am gandit la antrenamentul meu...la totul. Am ajuns la anumite concluzii, dar nu vreau sa ii iau din merite lui Jones, e un luptator bun" a spus Rua.

"M-am gandit mult la lupta asta, pentru ca sper sa lupt din nou cu el intr-o zi."

Mauricio a intrat in lupta cu Jones dupa o pauza indelungata, si dupa o dubla operatie la genunchi.

Urmatoarea aparitie in cusca a lui se va produce la UFC 134: Rio, unde il va intalni pe Forrest Griffin, omul cu care s-a confruntat chiar in debutul sau pentru promotia americana.

Sursa

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA