Natiunea MMA

Shogun Rua ar vrea sa folosească loviturile de picior la sol īn UFC
24/06/2011

Mauricio Shogun Rua a declarat recent că el crede ca lovirea cu picioarele cānd adversarul este la sol ar trebui să fie legala īn UFC.

Fostul star Pride, Shogun, a petrecut cea mai mare parte a carierei sale īn concursuri unde lovirea cu piciorul la sol era autorizata, și el este un mare avocat al acestei arme īn special.

UFC a trebuit să interzică tehnica pentru a aduce sportul MMA īn mainstream, o mișcare pe care Rua o īnțelege perfect pentru ca, īn calitate de președinte, Dana White continuă să ducă sportul pe noi teritorii.

Cu toate acestea, īn evenimentul Strikeforce din acest week-end  l-am văzut pe brazilianul Fabricio Werdum aruncāndu-se de buna voie la sol pentru a evita schimbul de lovituri cu Alistair Overeem, o tactica care poate nu s-ar fi dovedit atāt de tentanta dacă ar fi fost legale loviturile de picior īn capul adversarului de la sol.

Shogun a terminat o mulțime de adversari cu aceste tehnici īn cariera sa, și din punctul său de vedere, coatele au mai multe motive să fie interzise.

"Īn Brazilia MMA-ul este gata acum pentru UFC", a declarat Shogun. "Au văzut multi oameni UFC, multora le place MMA-ul. Este foarte popular acum, şi după UFC 134 pe 27 august se va schimba si mai mult deoarece oamenii vor vedea acest mare spectacol."

"Sper sa se schimbe regulile. Părerea mea este ca loviturile de cot sunt mult mai periculoase decāt cele cu piciorul la sol."

Īntrebat direct dacă el ar dori ca UFC sa facă legale loviturile cu piciorul la sol, Shogun a răspuns: "Da!"

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA