Natiunea MMA

Shogun: "Centura mea este oficiala."
05/08/2010

Guilherme Cruz - www.tatame.com

Mauricio Shogun a avut o revenire incredibila: dupa doua interventii chirurgicale la genunchi a reusit sa castige centura de campion al categoriei semi-grele din UFC, dar a fost obligat sa treaca din nou printr-o alta operatie la genunchi.

In Statele Unite, unde si-a facut ultima interventie chirurgicala si unde a inceput fizioterapia, Shogun vorbeste cu TATAME despre revenirea lui si despre posibilitatea unei noi confruntari pentru centura de campion, o propunere prezentata taberei sale de catre managerul lui Lyoto Machida.

"Din punctul meu de vedere, acest lucru nu se va intampla...Este interesul lui Lyoto, doar pentru ca iti doresti un lucru asta nu inseamna ca il vei si avea, dar pentru mine nu schimba nimic."spune el.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA