Natiunea MMA

Shinzo Machida, fratele mai mare al lui Lyoto, revine in MMA in luna decembrie
03/11/2010

Chris Nelson - www.sherdog.com

Cand Lyoto Machida il va intalni pe Quinton Jackson, va fi prima data cand brazilianul urca in ring in mai mult de o jumatate de an. O luna mai tarziu, un alt membru al clanului Machida isi va dace revenirea dupa o pauza mult mai lunga.

Shinzo Machida va lua parte la prima gala de MMA in ultimii patru ani si jumatate pe 15 decembrie, cand fratele mai mare al fostului campion UFC urmeaza sa lupte cu conationalul sau Leonardo Laiola la Win Fight and Entertainment "Platynum" in Bahia, Brazilia.

Posesor al centurii negre cu patru dan in Shotokan si al centurii maro in BJJ, Shinzo si-a facut debutul in MMA sub bannerul Jungle Fight in mai 2005, unde a reusit un TKO in fata practicantului de Muay Thai, Cristiano Rosa. A doua si ultima lupta din cariera sa a fost o infrangere prin submisiei in runda a doua in fata lui Bryan Rafiq in aprilie 2006, de asemenea pentru Jungle Fight.

Nu se stie prea multe despre adversarul sau, Laiola, un student al Champion Team, condusa de renumitul instructor de box Luiz Dorea. El are un palmares de 4-1, cu trei dintre victorii obtinute prin decizia arbitrilor.

"De fapt, am luptat in MMA ca sa ma testez pe mine insumi, pentru ca Lyoto deja facea lucrul asta, dar in 2010, sa lupt in MMA e unul dintre obiectivele mele" a declarat Shinzo pentru Sherdog in luna ianuarie. "Cred ca la 70 de kilograme ar fi bine pentru mine."

Au existat chiar zvonuri ca fratele mai mare al familiei Machida este in discutii cu WEC, pentru un contract, dar e posibil ca fuziunea WEC-UFC sa fi pus capat acestor planuri.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA