Natiunea MMA

Shinya Aoki vs Antonio McKee, semnata oficial pentru gala DREAM "Fight for Japan"
16/05/2011

Shinya Aoki are in cele din urma un oponent oficial pentru gala caritabila DREAM "Fight for Japan" din 29 mai in persoana lui Antonio McKee, a anuntat in acest weekend promotia japoneza.

Aoki vine dupa o victorie prin submisie in urma unei prestatii dominante in fata lui Lyle Beerbohm in luna aprilie, in prima victorie a veteranului japonez pe continentul nord-american. Au existat negocieri pentru o confruntare intre Shinya si fostul star al Shooto, Willamy Freire, sau cu fostul campion al WEC, Jamie Verner, dar acestea nu s-au finalizat.

In ultima sa aparitie in lupta, McKee a fot nevoit sa se recunoasca invins prin decizia arbitrilor judecatori in fata lui Jacob Volkmann, o infrangere care l-a costat pe Antonio cotractul sau cu UFC, care a fost reziliat la scurt timp dupa lupta. Cu toate astea, inaintea de acea confruntare, el avea la activ o serie de 15 victorii consecutive, incepand din 2003.

Gala din 29 mai va fi o versiune mai redusa a unui eveniment DREAM obisnuit, din cauza restrictiilor de consum energetic aparute in Japonia dupa cutremurul din 11 martie. Fight-cardul anuntat pana acum pentru aceasta gala este:

Shinya Aoki vs. Antonio McKee
Joachim Hansen vs. Mitsuhiro Ishida
"Lion" Takeshi Inoue vs. Koichiro Matsumoto
Caol Uno vs. Akiyo Nishiura
Katsunori Kikuno vs. Daisuke Nakamura

Sferturile de Finala ale Grand Prixului Categoriei Pana :
Masakazu Imanari vs. Keisuke Fujiwara
Hideo Tokoro vs. Yoshiro Maeda
Kenji Osawa vs. Takafumi Otsuka
Darren Uyenoyama vs. Atsushi Yamamoto

Bantamweight Grand Prix Semifinals:
Masakazu Imanari/Keisuke Fujiwara vs Hideo Tokoro/Yoshiro Maeda
Kenji Osawa/Takafumi Otsuka vs. Darren Uyenoyama/Atsushi Yamamoto

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA