Natiunea MMA

Shinya Aoki lupta cu Lyle Berbohm pe 9 aprilie, in gala Strikeforce
08/03/2011

 
            Shinya Aoki                     vs              Lyle Beerbohm

Campionul categoriei usoare a DREAM, a semnat contractul prin care se obliga sa lupte impotriva lui Lyle Beerbohm in gala Strikeforce "Diaz vs Daley" din 9 aprilie in San Diego, California.

MMA-Japan a raportat pentru prima data acest lucru, iar MMA Fighting a obtinut confirmarea din partea Strikeforce pentru aceasta informatie.

Aoki (26-5) vine dupa un KO rusinos suferit intr-o lupta pe reguli speciale din cadrul galei Sengoku "Soul of Fight", care a avut loc pe 30 decembrie 2010, in fata lui Yuichiro Nagashima. Infrangerea a fost atat de neplacuta incat Shinya si-a sters contul de Twitter din cauza numeroaselor mesaje negative postate acolo de fanii japonezi. El are la activ o serie de trei victorii consecutive in meciuri de MMA, iar ultima sa infrangere a survenit in fata campionului Strikeforce, Gilbert Melendez in gala Strikeforce "Nashville".

Beerbohm (15-1) a gustat infrangerea pentru prima data in cariera sa chiar luna trecuta, in fata lui Pat Healy la Strikeforce Challengers 14. Inainte de aceasta gala, el reusise victorii insemnate in fata lui Vitor "Shaolin" Ribeiro si Duane "Bang" Ludwig.

Gala din 9 aprilie va avea pe fight-card doua lupte pentru titlu,  Nick DIaz vs Paul Daley si Gilbert Melendez vs Tatsuya Kawajiri, ca si confruntarea dintre fostul campion de la semi-grea Gegard Mousasi vs Mike Kyle.

Sursa - www.MMAfighting.com
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA