Natiunea MMA

Shinya Aoki il provoaca pe Kotetsu Boku pentru titlul One FC
04/02/2013In sfarsit One FC a ajuns sa organizeze confruntarea de categorie usoara, care a fost urmarita inca de la semnarea cu campionului DREAM la aceeasi categorie, Shinya Aoki.

Aoki va intra in ring impreuna cu Kotetsu Boku, campion la categoria usoara, pe data de 5 Aprilie, cand se vor intoarce sub bannerul One FC 8 din Singapore. Oficialii One FC au confirmat de curand confruntarea.

Aoki (31-6), aflandu-se pe scena artelor martiale mixte asiatice un timp indelungat, a avut debutul in One FC anul trecut in Octombrie, printr-o victorie rapida asupra lui Arnaud Lepont. Nu e niciun secret ca a fost foarte aproape de titlu, luand in considerare palmaresul sau urias in Japonia si valoarea numelui sau pe piata Asiatica.

Boku (20-7-2) si-a castigat centura prin infrangerea lui Zorobabel Moreira la aceeasi competitie One FC 6, unde Aoki l-a infrant pe Lepont. El si-a castigat renumele in Japonia luptand o perioada indelungata pentru venerabila organizatie Shooto.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA