Natiunea MMA

Shinya Aoki ia in considerare retragerea din MMA dupa KO-ul suferit in gala Dynamite
17/01/2011

Surse apropiate de tabara lui Shinya Aoki au indicat ca luptatorul japonez, campion al categoriei usoare a DREAM a luat in considerare chiar retragerea din MMA dupa umilitoarea infrangere, ca urmarea a unui KO spectaculos, in fata lui Yuichiro "Jienotsu" Nagashima, in cadrul galei Dynamite!!2010 ce a avut loc in Ajunul Anului Nou.

Aoki a fost in mod evident afectat profund de aceasta infrangere, mergand pana acolo incat si-a sters contul de Twitter, dupa ce acesta a fost bombardat de mesaje deloc simpatetice venite din partea fanilor lui Nagashima. Desi se pare ca el si-a creat un nou cont pe aceasta retea de socializare, anturajul sau a declarat ca el a discutat in private despre posibilitatea de a isi incheia cariera in artele martiale mixte pentru a se putea concentra pe indatoririle sale de antrenor la sala oficiala a promotiei Deep.

Desi el trece printr-o perioada dificila, este foarte posibil sa vedem o revenire a lui in actiunea in 2011, in contextul anuntatei reorganizari a Fighting and Entertainment Group, compania mama a DREAM si K-1.

www.MMAFighting.com
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA