Natiunea MMA

Shinya Aoki (ONE FC), Brendan Schaub (UFC) si Kron Gracie lupta la invitationalului Metamoris II
17/04/2013Campionul categoriei usoare One FC Shinya Aoki va concura importiva lui Kron Gracie in main event-ul Metamoris 2.

Evenimentul din 9 Iunie va avea loc in Pauley Pavilion din Los Angeles. In cadrul acestui eveniment va mai avea loc si lupta dintre Brendan Schaub si Roberto Abreu. Fondata dupa ideile lui Ralek Gracie, competita va pune accent pe submisiile concurentilor si nu pe punctaje. Cu toate acestea, primul eveniment Metamoris ce a avut loc in Octombie nu a avut aceeasi caracteristica.

“Turneele de Jiu-jitsu au evoluat, mai ales la nivel inalt, in lupte unde se pune accent pe numarul de puncte acumulate de concurenti, cel aflandu-se in pozitia dominanta in ultimele secunde castigand confruntarea.”, a declarat Gracie. “Am format Metamoris pentru a crea un turneu unde singurul obiectiv sunt submisiile, nu punctele. Cu introducerea arbitrilor, vom evita plangerile. Intotdeauna intr-o competite cineva este mai puternic.  De acum, cel care va controla lupta prin tehnica si prin modalitati variate de obtinere a submisiilor va fi invingator”.

Evenimentul va avea in total 6 lupte si va fi difuzat in direct pe Metamoris.com pentru 19.95$. Pe card va fi si lupta dintre Braulio Estima si fostul campion mondial Rodolfo Vieira, cat si dintre Michelle Nicolini cu Mackenzie Dern. In plus, veteranul Strikeforce Andre Galvao il va infrunta pe Rafael Lovato Jr., si Bill Cooper se va confrunta cu Ryan Hall.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA