Natiunea MMA

Shane Carwin si-a anuntat retragerea din MMA
08/05/2013
Fostul campion interimar UFC Shane Carwin a incetat sa se zbata pentru a ajunge in cusca. Acesta si-a anuntat retragerea din artele martiale mixte marti seara.

“In mod oficial sunt retras”, a scris pe Twitter. “Multumesc familiei mele, prietenilor si fanilor! Doamne ajuta!”.

Acesta a avut o victorie asupra lui Frank Mir, castigand lupta in mai putin de 4 minute in cadrul UFC 111. Patru luni mai tarziu a avut o noua victorie aspupra lui Brock Lesnar in deschiderea UFC 116. In urma operatiei suferite la gat, Carwin a pierdut la decizie in fata lui Junior dos Santos in cadrul galei UFC 131. Acea lupta a fost ultima confruntare sustinuta de Shane in Octogon.

Ultimii doi ani i-a petrecut recuperandu-se dupa operatia suferita la spate. La mijlocul anului 2012, The Ultimate Fighter 16 i-a cerut sa antreneze, dar o severa accidentare la genunchi a dus la anularea luptei.

Carwin se retrage la varsta de 38 de ani cu un record in MMA de 12-2, castigand 7 victorii prin knockout si 5 prin submisii. Din 2008 pana in 2011, acesta a acumulat un record de 4-2 in cadrul UFC, castigand primele 4 lupte si pierzandu-le pe ultimele 2.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA