Natiunea MMA

Shane Carwin se retrage din lupta cu Roy Nelson la UFC 125
27/10/2010

Ray Hui - www.MMAFighting.com

Shane Carwin planuieste sa se retraga din lupta pe care urma sa o dea cu Roy Nelson la UFC 125, pe 1 ianuarie in Las Vegas.

Carwin a scris pe blogul sau ca va avea nevoie de cateva luni pentru a isi reveni din accidentarea la spate, poate chiar mai mult daca va avea nevoie de o interventie chirurgicala.

"Ma voi retrage din lupta cu Roy Nelson" a declarat Carwin. "Asa cum multi dintre voi stiu, am dureri de spate de ceva vreme. Am facut niste investigatii medicale ieri, si s-ar putea sa am probleme mai serioase care sa necesite o operatie chirurgicala. Daca nu se ajunge acolo, voi avea nevoie de opt pana la doisprezece saptamani ca sa imi revin. Daca trebuie sa ma operez, nu stiu cat timp am sa fiu indisponibil."

Carwin a avut un an destul de prost dupa jumatatea lui 2010, desi in martie a castigat tilul interim al categoriei grele de la Frank Mir. Mai intai a trebuit sa se recunoasca invins de Brock Lesnar in lupta de unificare a centurilor la UFC 116 in iulie, iar apoi a trebuit sa faca fata acuzatiilor ca s-ar fi folosit de steroizi pentru a isi imbunatati performantele sportive. Acum, se pare ca o accidentare il va forta sa se retraga de la UFC 125.

"E o decizie grea, dar necesara, si sper ca echipa mea sa imi fie alaturi in aceasta perioada dificila din cariera" a mai scris Carwin. "Nimeni nu vrea mai mult ca mine sa revin la victorie. Dar am nevoie sa fiu sanatos sa o pot face."

Lupta lui Carwin cu Nelson urma sa fie co-Main Eventul galei UFC 125 din 1 ianuarie, alaturi de lupta pentru titlul categoriei usoare dintre campionul Frankie Edgar si challengerul Gray Maynard.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA