Natiunea MMA

Shane Carwin se accidenteaza din nou si este nevoit sa se retraga din gala UFC 141
19/10/2011

Fostul campion al greilor UFC, Shane Carwin, a suferit inca o accidentare la spate, care ii va afecta din nou cariera de luptator profesionist.

"In timpul antrenamentului pentru UFC 141, corpul meu s-a blocat" a scris el pe blogul personal. "Nu a fost la fel de rau ca inainte de lupta cu Lesnar, dar spatele mi s-a incordat si m-am blocat. Am programat un examen medical, iar rezultatul a fost ca unul dintre discurile  din partea de jos a coloanei mi-a intrat in nerv. Doctorii mi-au dat doua optiuni: ma retrag si probabil ca as mai rezista vre-o doi ani fara operatie, sau ma operez acum si imi pot continua cariera."

Aceasta va fi a doua operatie la spate prin care trece Carwin in ultimul an. La 36 de ani, si dupa doua astfel de probleme, e destul de dificil de crezut ca sportivul din Colorado, care o data avea un palmares pefect de 12-0, cu toate victoriile reusite in prima runda, da semne ca se apropie de sfarsitul prezentei in topul celor mai buni grei din lume. Asta chiar daca, la o adica, mai poate sa isi continue cariera. Si nu e exclus ca intr-o periaoda de timp relativ scurta sa il vedem si plecat din UFC.

Nu se stie inca sigur cand va putea reveni la lupta, dar se spera ca acest lucru sa aiba loc in prima parte a lui 2012.

Horia Ciocan - www.natiuneaMMA.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA