Natiunea MMA

Shane Carwin intentioneaza sa revina in Octogon
29/07/2016Fostul campion interimar al UFC la categoria grea a facut aceasta dezvaluire pe contul sau de Twitter, confirmand ulterior si pe siteul mixedmartialarts.com.
In varsta de 41 de ani, Carwin si-a anuntat retragerea din MMA pe 7 mai 2013, dupa o serie de sase meciuri in UFC. Colosul de 1,96 m si 121 kg a castigat patru dispute si a suferit apoi doua infrangeri.
Americanul a triumfat in primele patru lupte, trecand, pe rand, de Christian Wellisch, Neil Wain, Gabriel Gonzaga si Franck Mir, apoi a fost batut de Brock Lesnar si Junior dos Santos. Practic, esecul din ultimul meci i-a provocat si interventia chirurgicala pe care a trebuit sa o suporte la spate. Ulterior, Carwin a revenit ca antrenor la The Ultimate Fighter 13, alaturi de Roy Nelson, dar nu a reusit sa reziste pana la finalul show-ului din cauza unei leziuni la genunchi.
Pentru a se intoarce in Octogon, Carwin ar trebui sa se supuna testelor antidoping, mai ales ca a fost suspectat de folosire a unor substante interzise. In 2010, dupa infrangerea in fata lui Lesnar, Carwin a fost acuzat de un avocat ca si-ar fi procurat steroizi dintr-o farmacie din statul Alabama. Carwin a infirmat, insa, acuzatiile ce i-au fost aduse si nu s-a confruntat pana acum cu pedepse sau suspendari din partea celor de la Ultimate Fighting Championship.

magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA