Natiunea MMA

Shane Carwin in recuperare dupa operatia la spate; vrea sa revina in 12 saptamani
04/11/2010

www.MMAjunkie.com

Fostul campion interim al categoriei grele din UFC, Shane Carwin (12-1) este in refacere dupa ce marti seara a suferit o operatie chirurgicala pe care managerul sau, Jason Genat, o considera un succes.

Genat a postat pe contul sau de Twitter informatii despe clientul sau. "Carwin a iesit din operatie si e la terapie intensiva pentru revenire. Nu au fost complicatii."

Conform spuselor lui, Carwin a suferit o foraminotomie, o operatie in care s-a lucrat la vertebrele C5,C6 si C7. Desi se pare ca problemele la nervi erau mai grave decat s-a crezut initial, interventia a fost un succes.

Carwin a reusit sa intre azi pe contul sau de Twitter si sa comunice cu fanii din intreaga lume.

"Sunt viu" a scris el. "Va multumuesc pentru sprijin".

Inca nu s-a stabilit un orar pentru revenirea la antrenamente si mai apoi in lupta a lui Shane, dar conform spuselor managerului sau, el "nu va putea face pregatire cu contact pentru opt pana la doisprezece saptamani.Problemele la nervi au fost remediate in totalitate iar SHane isi va reveni complet."
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA