Natiunea MMA

Shane Carwin - dus de urgenta la camera de garda a spitalului dupa lupta cu Junior dos Santos
13/06/2011

Imediat dupa ce a suferit a doua infrangere din cariera sa profesionista, fostul campion interim al categoriei grele din UFC, Shane Carwin, a fost dus in graba la camera de urgenta a unui spital local, pentru a primi ingrijiri medicale la fata.

Managerul lui Shane, Jason Genat, a fost cel care a dat detalii despre starea de sanatate a clientului sau, deoarece acesta nu a putut fi prezent la conferinta de presa de dupa gala.

"Shane Carwin dus la camera de urgenta dupa infrangerea in fata lui Junior dos Santos" a postat acesta pe contul de Twitter. "Felicitiari lui Junior si echipei sale. Shane va reveni."

Intrebat despre conditia in care e clientul sau, Genat a raspuns "3 taieturi adanci, un nas rupt si va trebui sa mearga la camera de garda pentru un CT scan."

Junior dos Santos l-a dominat pe Carwin in toate cele trei runde si a obtinut in cele din urma decizia unanima a arbitrilor judecatori. El a castigat astfel dreptul de a il provoca pe campionul greilor UFC, Cain Velasquez. Carwin intrase in aceasta confruntare pe ultima suta de metri, dupa ce adversarul initial al lui Santos, Brock Lesnar, s-a imbolnavit de diverticulita si a fost nevoit sa renunte la lupta.

De cand a "explodat" pe scena MMA, cu un palmares perfect de 12-0, cu toate victoriile reusite in prima runda, Carwin are acum la activ doua infrangeri consecutive.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA