Natiunea MMA

Sfarsit perfect de an pentru RDA
18/12/2017  „Semimijlociul” Rafael dos Anjos l-a invins, prin decizie unanima (50-45 de trei ori), pe Robbie Lawler in capul de afis al galei UFC pe Fox 26, desfasurata la Bell MTS Place din Winnipeg (Manitoba, Canada). Cu acest succes conturat in 5 runde echilibrate si intense, “RDA” a obtinut a treia victorie in tot atatea meciuri sustinute in 2017 si a ramas in cursa pentru titlul categoriei. Brazilianul a trecut, pe rand, de Tarec Saffiedine si de Neil Magny, facand uitat anul 2016, cand a inregistrat doar esecuri (in fata lui Eddie Alvarez si Tony Ferguson).
  Intr-un alt duel al categoriei semimijlocie, Santiago Ponzinibbio a castigat, tot la limita (de trei ori 29-28) in fata lui Mike Perry, intr-o partida programata pe durata a doar trei runde.
  Gala din Canada a avut multe momente spectaculoase, existand nu mai putin de 6 intalniri incheiate inainte de termen. “Lupta Noptii” a fost declarata disputa dintre Julian Marquez si Darren Stewart, in care primul s-a impus prin submisie la finele rundei a doua. De asemenea, au fost 5 KO-uri, doua pe cardul principal (Josh Emmet in fata lui Ricardo Lamas la catchweight si Glover Teixeira impotriva lui Misha Cirkunov la semigrea) si trei pe cardul preliminar (Chad Laprise in fata lui Galore Bofando si Nordine Taleb in fata lui Danny Roberts la categoria semimijlocie si Alessio Di Chirico impotriva lui Oluwale Bamgbose la mijlocie). De altfel, daca Marquez si Stewart au fost recompensati cu cate 50.000 de dolari pentru “Lupta Noptii”, Taleb si Di Chirico au intrat in posesia aceluiasi bonus pentru “Performanta Noptii”.
  Evenimentul de sambata a strans la fata locului aproape 9000 de spectatori, incasarile ridicandu-se la circa 800.000 de dolari.

 Sursa
    
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA