Natiunea MMA

Sfarma Piatra
17/07/2017  Cei mai puternici si renumiti luptatori din RXF se reunesc pe 29 iulie, la Piatra Neamt, intr-un super show care va capta atentia intregii lumi a artelor martiale mixte.
  Capul de afis al evenimentului il constituie ciocnirea de la categoria +95 de kilograme dintre Sandu Lungu si cehul Martin Chudej. Daca “Muntele Bihorului” nu mai are nevoie de nici o prezentare, Chudej are la activ 4 victorii, suferind 6 infrangeri in circuitul MMA. De altfel, luptatorul nascut la Vsetin are evolutii oscilante, combinand succesele prin KO cu infrangeri mai putin scontate. Ultima aparitie a lui Chudej in cusca s-a soldat cu un esec in fata lui Michal Wlazlo, la FEN 17-Baltic Storm.
  Emotiile lui Sandu Lungu vor fi mai mari pentru ca si eleva sa, Diana “The Warrior Princess” Belbita, va avea de luptat, la categoria 57,5 kg, impotriva lui Morgane Manfredi. Frantuzoaica a pierdut ambele meciuri disputate pana acum in promotiile profesioniste.
  In celelalte partide antamate pana acum de promotorul RXF, Sebastian Vieru, Ioan “Dacul Gerula” Vranceanu il va infrunta pe Florin Lupu iar Ciprian Maris se va bate cu Szogyenyi Attila in limitele categoriei 66 kg, Andrei Vasinca il va intalni pe Szogyenyi Laszlo, Corneliu Lascar Rotaru pe Furko Laszlo iar Florin Lambagiu pe Peter Guzsvan la categoria 77 kg, in timp ce “greii” Nick Negumereanu si Robert Orbocea vor lupta la categoria 95 de kilograme.
  Gala de la Piatra Neamt este a doua din acest an pentru cea mai mare promotie MMA din tara noastra, fiind organizata de RXF in colaborare cu Consiliul Judetean Neamt.
  Biletele pot fi procurate prin reteaua Eventim, in magazinele Orange si Vodafone si de la Terasa de Vara Ceahlau din Piatra Neamt.
  Brandul romanesc de arte martiale Armura este partener tehnic al RXF.

 Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA