Natiunea MMA

Sezonul RXF incepe la Brasov
18/04/2017  Odata cu venirea primaverii debuteaza si un nou sezon competitional al celui mai important promotor de arte martiale mixte din Romania, RXF.
  Lupta dintre romanul Razvan Stinghe si nord-africanul cu cetatenie suedeza Hamza Bougamza este unul dintre capetele de afis ale galei cu numarul 26, care va avea loc in data de 25 aprilie 2017, la Brasov.
  Sportivul nostru a evoluat pana acum in limitele categoriei pana si cauta inca primul succes in circuitele profesioniste de MMA. Pana la aceasta data, Razvan Stinghe s-a recunoscut invins in fata lui Alexandru Mezei, Mikhail Syrbu si Sorin Pop. Cel din urma l-a batut pe Razvan chiar in cadrul galei RXF 24, gazduita, in octombrie anul trecut, tot de Brasov.
  De partea cealalta, Hamza Bougamza vine dupa o victorie prin KO tehnic in singurul meci de MMA disputat, la categoria cocos, in fata lui Makis Sioutis la Scandinavian Fight Nights (iunie 2016). Bougamza reprezinta o nuca tare pentru Stinghe, avand in vedere ca este multiplu campion al Suediei, dar si laureat al intrecerilor europene si mondiale World Kickboxing Network (WKN).
  Pe langa duelul dintre Stinghe si Bougamza, gala RXF de la Brasov cuprinde si alte confruntari interesante in care sunt angrenate atat nume mari ale MMA-ului romanesc, cat si vedete locale. Printre noutati remarcam introducerea categoriei de greutate 61,5 kg precum si vacantarea centurilor de campion la 66 kg, 70 kg si 60 kg- fete.
  Brandul romanesc de arte martiale Armura este partener al evenimentelor RXF.

 Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.romagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA