Natiunea MMA

Sezonul 5 din Bellator debuteaza cu 386.000 de telespectatori; Strikeforce GP aduna numai 274.000
14/09/2011

Achizitia Strikeforce de catre giganul UFC, ca si plecarile mai mult sau mai putin justificate din Grand Prixul Categoriei Grele incep sa isi faca simtite prezenta.

Desi Grand Prixul a ajuns la faza semi-finala iar interesul ar trebui sa fie in crestere, transmisia televizata a galei de sambata seara pe canalul Showtime a adunat numai 274.000 de telespectatori, cu mult sub jumatate din audienta reusita de sferturile de finala in care au concurat Overeem, Emelianenko, Silva si Werdum.

In plus, debutul sezonului 5 al Bellator Fighting Championship, teoretic un show mai putin important, cu nume mult mai putin sonore decat Strikeforce Heavyweight Grand Prix, televizat pe canalul MTV2 a adunat un total de 386.000 de telespectatori. La transmisiunea directa au fost contorizati 235.000, iar diferenta s-a inregistrat la reluarea oferita ceva mai tarziu.

Incet incet, cheltuielile de promovare a doua entitati complementare devin de nejustificat, in conditiile in care cererea pe piata de MMA pentru produsul Strikeforce este intr-o vizibila diminuare. Daca la asta mai adauga si deja anuntata trecere a lui Overeem in promotia mama pentru o confruntare cu Brock Lesnar, mult discutata si de altfel anticipata dizolvare a Strikeforce in UFC, dupa modelul WEC se contureaza tot mai clar la orizont.

Victor Corobea - www.natiuneaMMA.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA