Natiunea MMA

Seth Petruzelli se retrage din MMA in urma infrangerii din fata lui “King Mo”
25/06/2013Ce au in comun Seth Petruzelli cu Renato “Babalu” Sobral? Miercurea trecuta in cadrul Bellator 96 s-a desfasurat ultima lupta din cariera profesionista de MMA a celor doi.

In timp ce Babalu si-a anuntat retragerea dupa infrangerea primita din partea lui Jacob Noe, Petruzelli a facut publica vestea prin intermediul Twitter vineri dimineata.

“Vreau sa-i multumesc familiei, prietenilor, logodnicei mele si fanilor pentru ca au fost alaturi de mine in cei 13 ani de MMA. Fiecare lupta a fost dedicata atat satisfacerii dvs. cat si multumirii mele. Pentru o buna perioada am fost multumit de activitatea mea, dar in ultimul timp simt ca am luptat din motive gresite si mi-am dat seama ca nu mai am dorinta de lupta de pana acum. Deci in acest moment doresc sa anunt retragerea din acest sport. De la 6 ani am participat la competitii, acum e momentul ca elevii mei sa faca acelasi lucru. Ma voi axa pe dezvoltarea salii mele de antrenament. Cu ajutorul MMA-ului am vazut lumea, am intalnit oameni diferiti, si nu am niciun regret pentru aceasta perioada“, a declarat Petruzelli.

Acesta isi incheie cariera profesionala dupa 13 ani de activitate, fiind infrant prin KO de Muhammed “King Mo”.  In trecut, el l-a infrant pe Kevin “Kimbo Silce” Ferguson in doar 14 secunde.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA