Natiunea MMA

Semy Schilt vs Brice Guidon, Roosmalen vs Askerov, anuntate pentru Glory World Series, in Moscova
17/02/2012

23 martie devine incet incet una dintre cele mai importante date din calendarul kickboxului profesionist mondial.

Dupa ce Errol Zimmerman vs Jerome Le Banner si Mark Miller vs Sergei Kharitonov au fost deja confirmate oficial, promotia olandeza Ultimate Glory - o subsidiara a Golden Glory - a inceput sa asambleze restul fight-cardului galei din Moscova.

Pe partea de MMA, ei au anuntat luptele dintre Denis Stojnic vs Ricco Rodriguez si Tommy Depret vs Sergey Golyaev.

In parte dedicata kickboxului, vestile sunt inca si mai bune. Pe langa Jamal Ben Sadik vs Colin George si Maxim Vyrovski vs David Kyrya, a mai fost confirmata si lupta dintre Robin van Roosmalen vs Dzhabar Askerov.

Totodata, revenirea in activitatea a lui Semmy Schilt, multiplu campion mondial al K-1, se va produce in aceeasi seara, intr-o lupta cu Brice Guidon, o confruntare pe care comunitatea mondiala a acestui sport nu o apreciaza foarte mult, datorita nivelului relativ slab al luptatorului francez. Dar avand in vedere ca Sem nu a mai luptat de mai mult de un an de zile, aceasta alegere este, pe undeva, justificata.

Sursa

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA