Natiunea MMA

Semmy Schilt se retage din activitatea competitionala datorita problemelor cardiace
27/06/2013


In ultimele luni au fost zvonuri legate de imposibilitatea campionului K-1 World Grand Prix Semmy Schilt de a lupta. Acestea au pornit dupa victoria din 2012, cand a declarat ca nu va mai participa la turneele viitoare.  De atunci s-a mai discutat atat despre lupta pentru titlul categoriei grea impotriva lui Gokhan Saki, cat si despre retragerea sa.

Inca de ieri, au inceput sa apara numeroase informatii din partea unor surse de incredere legate de retragerea imediata a lui Semmy Schilt. Se pare ca aceasta decizie nu a fost una usoara pentru el, tinand cont ca i-a fost recomandat sa se retraga datorita problemelor cardiace descoperite recent.

Acesta poate fi punctual final al carierei probabil celui mai mare Kickboxer de la categoria grea al tuturor timpurilor, care a detinut 5 victorii in diferite turnee si a fost campion mondial de nenumarate ori. Schilt a luptat si in Artele Martiale Mixte, unde dupa debutul pentru Pancrase in 1996 el a luptat si in galele UFC sau PRIDE. Desi are un palmares de 26-14 in MMA, Schilt nu s-a ridicat nicidoata la inaltimea asteptarilor in fata adevarsarilor de calibru, fiind invins de Fedor Emelianenko, Antonio Rodrigo Noguiera, Gilbert Yvel sau Josh Barnett.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA