Natiunea MMA

Seminarul lui Leo Frincu de la Absoluto Fighting Center, un real succes
08/07/2011

Aflat la a doua vizita in Romania in cadrul clubului Absoluto, Leo Frincu a organizat si de aceasta data un antrenament intens, ce a imbinat doua elemente: conditionarea fizica si luptele libere.

Pe parcursul celor 90 de minute antrenorul roman a insistat asupra unui aspect extrem de important, dar din pacate neglijat de majoritatea luptatorilor, grapplerilor etc., si anume conditionarea mentala. Antrenamentul a fost unul interactiv, Leo dialogand in permanenta cu participantii sau exemplificand avantajele conditionarii mentale prin situatii pe care le-a intalnit in cadrul salii pe care o detine.

De departe, cel mai bun exemplu a fost al celor peste 30 de participanti, care, in ciuda intensitatii sporite a exercitiilor, au reusit sa duca la capat antrenamentul, in mare parte si datorita efectului psihic al discursului lui Leo.

Pentru tot ceea ce ai realizat si inca realizezi pentru sportul romanesc, Leo Frincu, intreaga NatiuneMMA iti multumeste si iti doreste mult succes in continuare.

Alex Zaharia - www.natiuneaMMA.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA