Natiunea MMA

Seminarul de Kempo de la malul marii, un real succes
28/09/2012

Dupa cum ati putut afla pe www.natiuneamma.ro , in weekendul trecut 22-23.09.2012, in sala din Complexul Sportiv Tomis (Flamanda) din Constanta, a avut loc Seminarul Tehnic National 2012 Kempo MMA & K-1. Antrenamentele au fost conduse de catre presedintele FR Kempo – Shihan Amatto Zaharia (antrenor emerit) si de catre secretarul FR Kempo – Remus Gradinaru (maestru emerit al sportului). Printre cei care au dat o mana de ajutor s-au aflat Liviu Ionescu, Aurel “Mineru” Pirtea, Mirel Dragan si Gabriel Boros.

O prezenta numeroasa, de la copii pana la sensei consacrati, din Constanta dar si din tara, antrenamente dure, dar in acelasi timp si o atmosfera frumoasa, asa cum se obisnuieste la orice eveniment Kempo- au reprezentat ingredientele unui succes deplin.


In continuare, lasam imaginile sa vorbeasca de la sine, fara a uita sa il felicitam pe sensei Regep Samir – 3 Dan Kempo, pentru organizarea, devotamentul si implicarea de care da dovada intotdeauna pentru dezvoltarea Kempo-ului in urbea de pe malul marii.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA