Natiunea MMA

Seminar public de Krav-Maga pe 17 aprilie la Cluj Napoca
31/03/2011


Filiala din Cluj-Napoca (România) a Școlii BUKAN de Krav-Maga organizează un SEMINAR PUBLIC DE KRAV-MAGA. Seminarul își propune să prezinte Krav-Maga-ul și să ajute participanții să experimenteze și să simtă esența acestei arte marțiale de autoapărare. Va reprezenta o introducere în Krav-Maga, mai clară și mai eficientă decât orice material de prezentare de pe Internet sau din mass media!

Seminarul va fi condus de către Marele Maestru Yaron Lichtenstein, persoana cu cel mai mare grad în Krav-Maga din lume (9 DAN). Yaron va prezenta istoria Krav-Maga și principiile acestei arte marțiale de autoapărare. Va preda câteva lovituri de pumn și de picior. Va preda 360 grade - un exercițiu pentru dezvoltarea coordonării între ochi și mâini. Va preda câteva tehnici de apărare a loviturilor cu mâinile și picioarele. Vor fi demonstrate și tehnici mai avansate. În timpul celor 4 ore de seminar, vor fi 2-3 pauze, pentru odihnă și rehidratare. La finalul seminarului va avea loc ceremonia de decernare a centurilor și diplomelor de instructor unui numar de peste 20 de participanți la stagiul intensiv de Krav-Maga din 10-17 aprilie. Veți putea astfel cunoaște instructorii de Krav-Maga care vor deschide ulterior noi școli de Krav-Maga în România sau vor preda în școlile existente.

Vă invităm să participați dacă răspundeți 'DA' la oricare dintre întrebările următoare:

 • V-ați întrebat vreodată cum v-ați putea apăra eficient, chiar dacă agresorul dvs. este mult mai puternic?
 • V-ar interesa să practicați o artă marțială cu aplicabilitate în situații reale?
 • Practicați o artă marțială și doriți să cunoașteți un stil nou?
 • Activați în domenii legate de protecție și pază, armată, poliție, jandarmerie etc. și doriți să cunoașteți arta marțială dezvoltată în armata israeliană și predată în prezent forțelor speciale din întreaga lume?

Poate participa orice persoană interesată, indiferent de vârsta și sex.
Solicitarea fizică a participanților va fi foarte redusă, deci pot participa și persoane fără condiție fizică.

Ținuta necesară: îmbrăcăminte lejeră (tricou și pantaloni sport) și încăltăminte sport (cât mai ușoară). Participanții trebuie să își aducă încălțăminte de schimb - nu va fi permis accesul în sala de sport cu incălțămintea de stradă!

 • Programul: duminică, 17 aprilie 2011, orele 12:30-16:30
  Veniți cu 15-20 minute mai devreme pentru a avea timp să vă schimbați!
 • Locația: Sala de sport Gheorghe Roman, în Parcul Babeș.
 • Preț bilet: 65 lei / persoană (se va plăti la începerea evenimentului).
 • Vom organiza o tombolă (pe baza biletelor de intrare) la care vom oferi:
  10 cursuri de Krav-Maga gratuite de câte o luna (luna mai) și 10 tricouri personalizate!
Sursa - www.krav-maga.romagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA