Natiunea MMA

Seminar de autoaparare la Barlad
23/09/2016
  Clubul Sportiv Miyagi, in colaborare cu Fundatia de Arte Martiale Nippon Seibukan si Clubul Sportiv Cold Steel, organizeaza in zilele de 15 si 16 octombrie, la Barlad, un stagiu de autoaparare.
  In cadrul evenimentului se vor preda tehnici cu si impotriva atacurilor cu arma alba de imobilizari, transport fortat sau ocrotirea unei terte persoane.
  Lectorul principal al stagiului este Sensei Robert Manole, 7 Dan Jiu Jitsu, 1 Dan Kick Box, 1 Dan Karate, 1 Dan Judo. Invitatul special al acestei actiuni este expert in Tanto-Jitsu (lupta cu cutitul), este specializat in Anglia, Ungaria, Germania, Israel, Austria, Spania, a fost pregatit de antrenori Mossad, SAS si ai altor servicii de securitate din alte tari, este antrenor militar in cadrul trupelor de cercetare-diversiune si instructor in tabere de supravietuire.
  Activitatile de la Barlad vor fi gazduite de sala de sport a Liceului Pedagogic „Ioan Popescu”, situat pe strada Lirei.
  Antrenamentele vor avea loc sambata, 15 octombrie, intre orele 15 si 19, si duminica, 16 octombrie, intre orele 9 si 13.
  Taxa de participare la seminar este de 50 de lei.
  Pentru inscrieri si alte detalii ii puteti contacta pe cei doi organizatori ai actiunii: Gabriel Manta- 5 Dan (gabrielmanta10@yahoo.com, telefon 0762-075.613) și Gabriel Pantea- 2 Dang Kwan Qi Do (ciucoc@yahoo.com, telefon 0746-070.178).

 Victor Corobea-www.natiuneaMMA.romagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA