Natiunea MMA

Seminar de MMA cu Leo Francu la Absoluto Fighting Center din Bucuresti, pe 2 iulie
18/06/2011


Leo Francu si Dan Henderson, campionul categoriei semi-grele a Strikeforce

Leo Francu este cel mai cunoscut roman in sporturile de contact din SUA. Detine propria lui sala in Los Angeles si este antrenorul personal al unor sportivi precum: Manny Gamburyan (luptator de MMA in WEC), Romulo Barral (de 6 ori Campion Mondial de BJJ) sau Mickaela Meyers (de 2 ori campioana nationala a SUA in box). In cariera sa el l-a pregatit, printre altii, chiar si pe Chuck "The Iceman" Liddell, unul dintre cei mai cunoscuti sportivi de MMA din Statele Unite.

Leo a fost campion mondial de lupte in ’94, de 2 ori campion european, de 3 ori campion al Statului California, a pregatit echipa olimpica a SUA si antreneaza luptatori pro de MMA din SUA, pe partea de lupte si strength & conditioning.

In luna august a anului trecut Leo a sustinut un stagiu gratuit pentru Absoluto, iar acum la intoarcerea in tara, pentru o scurta perioada de timp, si-a aratat generozitatea oferind un nou stagiu gratuit iubitorilor de sporturi de contact sau conditionare fizica.

Data: 2 iulie 2011

Ora: 10.30

Locatia :Absoluto Fighting Center

Tema: “Fight Conditioning and Wrestling Basics!”

Avand in vedere ca spatiul si implicit numarul de locuri sunt limitate inscrierile se fac la contact@absoluto.ro (participarea se face in baza listei).

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA