Natiunea MMA

Seminar de BJJ la Brasov, cu luptatorul profesionist de MMA Ido Pariente
12/06/2011

BJJ-ul continua sa prinda avant in tara noastra. Inca un semniar de brazilian jiu-jitsu, sustinut de un luptator profesionist  de MMA are loc in Romania.

Brasovul va fi gazda acestui eveniment, in zilele de 15 si 16 iunie, iar luptatorul este Ido Pariente, de origine israeliana, cu un palmares profesionist de 11 victorii si 5 infrangeri. Organizatorul Tudor Moga poate fi contactat pentru mai multe detalii la emailul t42dor@gmail.com. Locatia unde cei interesati pot participa este Clubul Dinamo, str Nicopole (langa Spitalul de Copii).

Nascut pe 31 august 1978, Ido a participat la showul de televiziune The Ultimate Fighter "Team Noguiera vs Team Mir", unde a fost in cele din urma eliminat de catre Efrain Escuderio, castigatorul respectivului sezon. El are la activ, printre altele, victorii in fata lui Vali Doczi, unul dintre sportivii romani care concureaza acum in America, in cadrul galei Desert Combat 6, si in fata lui Gica Apostu la Desert Combat 5.

Cel mai important nume din CV-ul sau este Jake Shields, fostul campion Strikeforce, in fata caruia a trebuit sa se recunoasc invins prin rear-naked choke in cadrul galei K-1 Dynamite!!USA din iunie 2007.

Horia Ciocan
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA