Natiunea MMA

Seminar Krav Maga Pure, din 20 octombrie in Bucuresti
02/08/2012

SEMINAR INSTRUCTORI KRAV MAGA

Krav Maga este sistemul de autoparare folosit de catre FAI deoarece este simplu , eficient, punand accentul pe raspunsul rapid si pe metode metode ce functioneza pentru orice persoana avand ca scop invatarea autoapararii in cel mai scurt timp posibil.

Cei ce doresc sa predea mai departe acest sistem pot participa la Seminarul Intensiv pentru Instructori Krav Maga Pura ce se va desfasura pe parcursul a cinci zile. Aici veti invata toate metodele intregului sistem asa cum era predat in Fortele de Aparare Israeliana! Toti cei ce participa la acest seminar vor fi certificati ca si instructori Krav Maga de catre Boaz Aviram! Pentru a elibera certificatele necesare sunteti rugati sa ne trimiteti o poza recenta de a dumneavoastra, intrucat aceasta va fi atasata pe certificatul pe care il veti primi.

In cadrul seminarului intensiv pentru instructori se vor folosi doar metodele si forma originala a Krav Maga asa cum au fost dezvoltate de catre Imi Lichtenfeld si care au fost predate in cadrul fortelor de aparare israeliana.
Data: 20 – 24 octombrie 2012
Locatie: va fi comunicata celor inscrisi
Program: 10,30 -18,30

SEMINAR APARARE

Cei interesati sa invete notiuni de autoaparare pot participa la Seminarul de autoaparare Krav Maga ce se va desfasura in prima zi a cursului, unde veti fi introdusi in istoricul, dezvoltarea si principiile si conceptul de ramura Pura a acestui stil. Apoi va veti insusi modul in care veti analiza pericolul, cum sa controlati adversarul in propriul teritoriu, importanta timpului de reactie si ce puncte de presiune va trebui sa atacati pentru a scoate definitiv oponentul din lupta .

Veti invata metode de aparare si atac la loviturile cu mana, loviturile cu piciorul, loviturile din fata si lateral executate cu diverse segmente ale corpului, tehnici impotriva diferitelor apucari , tehnici desfasurate la sol dar si modalitati de atac si aparare folosind cutitul.
Data: 20 octombrie
Locatie: va fi comunicata celor inscrisi
Program : 10,30 -18,30
Telefon : 40 760 099 229, 40 721281242
Email : info@purekravmaga.eu, www.purekravmaga.eu , http://kravmaganewyork.net/
 
CATEVA INFORMATII DESPRE KRAV MAGA

Krav Maga este sistemul de autoaparare si lupta corp la corp al fortelor de aparare israeliana, bazat pe principii simple si miscari instinctive care sunt invatate repede si reamintite usor. Krav Maga este un sistem simplu , eficient, care pune accentul pe raspunsul rapid si diverse metode practice ce functioneza pentru orice persoana avand ca scop invatarea autoapararii in cel mai scurt timp posibil.

Probabil ca nu exista nici o alta metoda din lume mai mult testata si incercata decat Krav Maga. Acest stil are o istorie lunga si credibila deoarece tehnicile sale au fost incercate si testate in situatii reale de viata. Krav Maga este un cuvant ce semnifica lupta corp la corp in limba ebraica fiind un sistem de autoaparare ce a fost dezvoltat initial in cadrul Fortelor de Aparare Israeliana.

CINE ESTE BOAZ AVIRAM?

Boaz Aviram a fost cel de al treilea instructor sef in cadrul FAI, specializat in predarea celei mai avansate forme de Krav Maga pentru trupele speciale si a condus programul de formare al instructorilor de specialitate. Boaz este si specialist in arme de foc si a conceput un curs special de 2 saptamani pentru recrutii femei.

In cei 30 de ani de activitate, el a predat Krav Maga atat in cadrul aviatiei israeliane, cat si numerosilor reprezentanti ai agentiilor de securitate europene si americane . A fost antrenat de Eli Avikzar, succesorul lui Imi la FAI si a devenit succesorul acestuia, al treilea in linie dupa Imi Lichtenfeld si Eli Avikzar.

Boaz Aviram a certificat mai mult de 120 de instructori in cadrul FAI inainte de a primi centura neagra in Krav Maga civila. Cand Imi s-a retras, el a creat programa de antrenamente civile prin fluidizarea tehnicilor impuse de FAI.

Ca instructor sef in cadrul armatei, Boaz asupravegheat si a condus intregul curs de formare al instructorilor Krav Maga, inclusiv cel de acreditare al celorlalti instructori din cadrul FAI.

Colonelul David Ben Asher, fost director in asociatia de Krav Maga din Israel, l-a numit in mod onorific pe Boaz “Expert de top” si i-a recunoscut contributia la sistemul Krav Maga. Boaz apare pe coperta primei carti de Krav Maga, “Fighting Fit”.

Boaz Aviram a dezvoltat conceptul de Pure Krav Maga pastrand nemodificate metodele originale invatate de la predecesorul sau Eli Avikzar rafinand sistemul prin prisma experientei, intelegerii si a individualitatii sale.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA