Natiunea MMA

Semifinala “Bodyguardul – Forte Speciale” Deva – Meci revansa intre Claudiu Badoi si Marius Tita
02/05/2012

Comunicat de presa

Marius Tiţă şi Claudiu Bădoi vor disputa meciul revanşă pentru titlul naţional la kick-boxing profesionist cu ocazia galei “Bodyguardul – Forţe Speciale”, care va avea loc, vineri, 4 mai, în Sala Sporturilor din Deva. Aceasta este cea de-a doua semifinală a show-ului promovat de Eduard
Irimia Promotions.

Cei doi şi-au disputat trofeul, în premieră, la Târgu-Jiu, pe 30 martie, atunci când Claudiu Bădoi a fost declarat campion al categoriei mijlocii la capătul unui meci electrizant. “Am hotărât încă de atunci să îi oferim lui Tiţă revanşa, mai ales că am avut o luptă cu răsturnări de situaţie. Sunt convins că, şi de data aceasta, publicul va fi impresionat”, a afirmat promotorul Eduard Irimia.

De asemenea, Ionuţ “Pitbull” Atodiresei este anunţat într-un super-fight în cadrul evenimentului. O surpriză de entertainment pregătită de promotor va fi duelul dintre fetele Sexy Kombat, Denisa şi Iulia.

La fel ca la Târgu-Jiu, vor avea loc patru piramide, câte una de 85 şi 95 de kilograme şi două la + 95 de kilograme. Cei patru câştigători urmează să se bată în finala de la Timişoara, acolo unde îi vor înfrunta pe sportivii calificaţi de la Târgu-Jiu, respectiv Cristian Ristea (85 kg), Dănuţ Hurduc (95 kg), Răzvan Benche (+95 kg) şi Marian Iordan (+95 kg). Unul dintre aceştia, Răzvan Benche, a primit deja prima şansă să se bată la nivel înalt, urmând să lupte pe 12 mai la SuperKombat World Grand Prix de la Cluj într-un meci de deschidere.

“Bodyguardul – Forţe Speciale” este un show dedicat forţelor speciale din Poliţie, Jandarmerie, SPP, dar şi din cadrul firmelor de pază, în care luptătorii se bat pe reguli de Local Kombat pentru premii totale în valoare de 15.000 de euro.

Gala de vineri, de la Deva, va fi transmisă în direct pe voyo.ro de la ora 18:30. Tragerea la sorţi pentru stabilirea meciurilor din piramide va avea loc joi (3 mai) la ora 15:00 cu ocazia unei conferinţe de presă care va avea loc la hotelul Sarmis.

Pe lângă cele 12 meciuri din piramide, se vor disputa şi două dueluri de rezervă, unul pentru categoria 85 de kilograme şi un altul pentru celelalte trei categorii. Duelurile se vor disputa pe durata a trei reprize a câte două minute. Conform regulamentului, vor fi interzise loviturile de genunchi pentru a evita accidentările grave în condiţiile în care mulţi dintre luptători, proveniţi din Poliţie, Armată sau Jandarmerie, se află la prima experienţă în Local Kombat.

Sportivii prezenţi la Bodyguardul – Forţe Speciale Deva:

85 de kilograme: Daniel Lazăr (Bucureşti), Răzvan Avasilcăi (Galaţi),

Sebastian Horeică (Iaşi), Daniel Mocanu (Găeşti), Flavius Boiciuc (Deva), Ion
Stoian (Bucureşti)

95 de kilograme: Gabriel Flutur (Deva), Marius Iurchevici (Bucureşti), Andrei
Vlasin (Baia Mare), Ion Brânză (Oradea), Dan Pătatu (Bucureşti), Cătălin
Marin (Constanţa)

+95 de kilograme: Leonid Tcaciuc (Republica Moldova), Răzvan Ghiţă
(Bucureşti), David Lupu (Galaţi), Marian Catrin (Bucureşti), Mihai Boboc
(Craiova), Mihai Şandor (Oradea), Ion Pasan (Timişoara) şi Alexandru Zlatin(Republica Moldova)
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA