Natiunea MMA

Se stiu primele lupte din cadrul NASCAR
03/05/2017


  Luna trecuta, promotorul californian de arte martiale mixte Bellator a semnat un contract cu brandul de bauturi energizante Monster Energy si va organiza mai multe evenimente ca parte a etapelor cunoscutului raliu de pe continentul nord-american.
  Astfel, in timpul week-end-ului All-Star Race din 20 mai, capul de afis al confruntarilor de MMA il constituie lupta “greilor” Allen Crowder si Robert Neal, programata la Charlotte Motor Speedway. Celelalte trei partide “batute in cuie” sunt duelurile dintre Jeremie Holloway si Jacob McClintock la categoria semimijlocie, Mike Stevens si Lashawn Alcocks la categoria usoara, respectiv, dintre Allen Bose si Chris Crawford la semigrea.
  In plus, ex-campionul “usorilor” UFC, Tito Ortiz, si fostul detinator al titlurilor Pride si Strikeforce la categoria usoara, Dan Henderson, vor participa, in 19 mai, la o sesiune de autografe.
  Este prima oara cand NASCAR include in cadrul etapelor sale de raliu gale de arte martiale mixte. Dupa cea de la Charlotte, urmeaza cele de la Bristol (19 august), Talladega (15 octombrie) si Miami (19 noiembrie).

 Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro

 Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA