Natiunea MMA

Scott Coker vrea sa organizeze o gala "DREAM vs Strikeforce" la Saiatama SuperArena in Japonia
11/01/2011

Asa cum multi oameni de afaceri fac inainte de finalul unui an, directorul executiv al Strikeforce, Scott Coker a expus pentru mass-media o serie de obiective pentru 2011 si nu numai. In varful listei este dorinta promoterului de a merge in tara soarelui rasare.

"Sunt in discutii de mult timp cu FEG pentru a organiza o gala de tipul 'DREAM vs Strikeforce' " a declarat el. "Nu e nimic stabilit in acest sens, dar sunt sigur ca ar fi foarte interesant sa mergem in Japonia si sa organizam o mare gala Strikeforce in Saiatama SupreArena."

Cele doua organizatii au mai facut schimb de luptatori si in trecut, multe dintre vedetele promotiei americane incepandu-si cariera peste Oceanul Pacific. Cele mai notabile nume ii includ pe Fedor Emelianenko si Alistair Overeem.

"Ce poti spune despre popularitatea lui Fedor in Japonia? E un super-star acolo" a adaugat Coker. "Nu poate nici macar sa mearga pe strada. Japonia ar avea sens din mai multe puncte de vedere, dar nimic nu e finalizat inca. Exista discutii, dar stiu din experienta mea anterioara cu ei ca acolo totul se misca mult mai incet."
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA