Natiunea MMA

Scott Coker spera ca Fedor sa lupte cu invinsul din lupta Overeem vs Werdum
15/02/2011

Presedintele Strikeforce, Scott Coker, a vorbit intr-un interviu acordat ieri lui Ariel Helwani de la MMA Fighting despre succesul primei runde a Grand Prixului Categoriei Grele care a avut loc sambata seara la IZOD Center in New Jersey. Discutia s-a indreptat rapid spre pozitia fostului Numarul 1 in ierarhia greilor din lumea MMA, Fedor Emelianenko, si despre intentia declarata a acestuia de a isi inchiea cariera.

"Daca luptatorul nu vrea sa concureze, nu vrei sa il fortezi sa faca asta" a spus Coker. "Daca sportivul nu vrea sa lupte, promoterul nu il face sa urce in cusca. Si daca vrea sa se retraga, atunci e timpul sa il lasi in pace. Dar nu cred ca asta e situatia cu adevarat...si cred ca invinsul din lupta Overeem vs Werdum, asta ar fi o lupta foarte buna pentru Fedor."

O confruntare cu oricare dintre cei doi ar avea sens, avand in vedere modul in care a pierdut Fedor lupta cu Werdum si ca fanii cer de multa vreme o confruntare intre Emelianenko si Alistair Overeem. Retragerea dupa doua infrangeri consecutive nu e cel mai bun drum pe care sa mearga un luptator atat de apreciat de multa lume; si nici modul in care vor fanii sa si-l aminteasca pe fostul star al PRIDE si WAMMA.

Coker nu a dat detalii despre cand are de gand sa puna in scena lupta despre care vorbea, care ar putea sa incurce foarte rau apele in categoria grea a Strikeforce, daca, sa zicem, Overeem ar fi invins de Werdum si apoi ar pierde centura de campion in fata lui Fedor.

Sursa - www.cagepotatoe.com
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA