Natiunea MMA

Scott Coker, directorul executiv al Strikeforce: Fedor lupta din nou in luna iulie
04/04/2011

Fedor Emelianenko isi va face revenirea sub bannerul Strikeforce in luna iulie.

Stirea vine direct de la directorul executiv al promotiei americane, Scott Coker, care declarase anterior ca superstarul rus urmeaza sa urce din nou in cusca in scurt timp.

Coker a mai declarat ca lupta va fi impotriva unui nume mare, dar nu a specificat cine anume, si nici daca va avea de-a face in vre-un fel cu Heavyweight Grand Prixul care a inceput in luna februarie.

Fedor a fost de fapt eliminat din acest Grand Prix in prima runda, dupa ce a fost tocat marunt de pumnii gigantici ai lui Antonio "Bigfoot" Silva. Infrangerea marcheaza prima serie de doua infrangeri consecutive din cariera stralucitoare a "Ultimului Imparat".

Nu de mult au aparut zvonuri conform carora Zuffa, compania mama a UFC si Strikeforce, a incheiat contractul cu tabara rusului, dar oficiali ai acestei comanii, ca si ai M-1 Global, care se ocupa de managementul lui Fedor au infirmat acest lucru.

M-1 a mai declarat ca actualul contract al lui Fedor este in mare intre ei si canalul de televiziune Showtime si ca aparitiile sale in galele Strikeforce sunt de fapt o forma de licentiere. Si cum contractul dintre Showtime si Strikeforce mai are inca cel putin doi ani, pozitia lui Fedor pare sa fie asigurata in acest moment.

Fedor se pregateste in acest moment in Olanda, unde isi imbunatateste tehnica de Muay Thai alaturi de legenda K-1, Ernesto Hoost.

Sursa - www.fightersonlymagazine.co.uk

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA