Natiunea MMA

Scott Coker:"Nimic nu e decis cu privire la viitorul lui Fedor sau la urmatorul show la CBS"
10/08/2010

Mike Chiappeta - www.headkicklegend.com

Fedor Emelianenko si o intelegere contractuala cu canalul public de televiziune CBS sunt doua dintre cele mai importante bunuri "detinute" de promotia americana Strikeforce, dar in acest moment, amandoua sunt in asteptare in timp ce discutii si deliberari au loc pe ambele fronturi.

Dintre cele doua, o decizie in privinta viitorului lui Fedor se pare ca urmeaza sa fie luata prima data.

Intr-o conferinta de presa de ieri, directorul Strikeforce, Scott Coker, a mentionat ca promotia s-a angajat in discutii productive cu managementul lui Fedor.

"Avem un dialog recent, chiar de saptamana trecuta, si facem progrese" a spus el. "Cred ca vom ajunge la o decizie despre cand si cu cine lupta Fedor...Probabil vom afla raspunsul in urmatoarele cateva saptamani."

Emelianenko si-ar face astfel revenirea in cusca pentru prima data dupa infrangerea suferita in fata lui Fabricio Werdum pe 26 iunie. Desi managementul lui a vorbit adesea despre o revansa cu Werdum, o lupta cu Alistair Overeem pentru titlul categoriei grele e o alta posibilitate.

 

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA