Natiunea MMA

Scot Coker crede ca Barnett va lupta cu Overeem sau cu Werdum in finala Grand Prixului Strikeforce
26/01/2011

Directorul executiv al promotiei americane Strikeforce a oferit presei pronosticul sau pentru finala Grand Prixului Categoriei Grele a Strikeforce. In mod surprinzator, Fedor, alta data favoritul indiscutabil al lui Coker, nu este numit printre pretendentii la titlu.

"Cred ca au sa fie o serie de infrangeri surprinzatoare in acest turneu. Pe o parte vom avea pe Alistair Overeem care va lupta cu Josh Barnett. Cealalta posibilitate este ca Fabricio Werdum sa il in vinga pe Alistair, cred ca Fabricio il poate invinge pe Fedor din nou, si sa lupte cu Josh Barnett. Asta e pronosticul meu, dar in realitate nu se poate sti cum se vor desfasura lucrurile, si va fi de-a dreptul interesant sa urmarim desfasurarea turneului."

Daca presupunerea ca Overeem sau Werdum ar putea castiga partea stanga a Grand Prixului nu e deloc nejustificata, Scott Coker ii desconsidera total pe luptatori cu state vechi de plata in MMA cum e Andrei Arlovski, fost campion al UFC, sau Segei Kharitonov. In plus, adversarul sau direct, Brett Rogers, desi invins atat de Overeem cat si de Fedor, nu e deloc un om de care nu trebuie tinut cont. Ramane de vazut cat de aproape de realitate sunt predictiile lui Scott Coker.

Victor Corobea - www.natiuneaMMA.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA