Natiunea MMA

Scoala Bukan de Krav Maga organizeaza cursuri de formare a instructorilor in acest stil de lupta
31/03/2011

Seminar International cu Marele Maestru Yaron Lichtenstein (9DAN) la Cluj-Napoca, 10-17 aprilie 2010


Seminarul va fi condus de Marele Maestru Yaron Lichtenstein (9DAN), fondatorul Şcolii BUKAN de Krav-Maga. Şcoala BUKAN este singura şcoală de Krav-Maga care predă nemodificate tehnicile şi principiile inventate de Imi Lichtenfeld (creatorul Krav-Maga), oferindu-le astfel eficienţă maximă elevilor săi. Seminarul este organizat de către filiala din România a Şcolii BUKAN.

În timpul antrenamentelor zilnice de câte 8 ore vor fi predate toate tehnicile corespunzătoare centurilor galbenă, portocalie şi verde. Deținătorii centurii verzi se vor pregăti pentru centura albastră. Se va insista atât pe asimilarea corectă a tehnicilor şi principiilor din Krav-Maga, cât şi pe modalitatea de predare a acestora.

Participarea va fi internațională: se poate înscrie orice persoană din România sau din străinătate. Predarea se va face în limba engleză, cu posibilitatea de traducere simultană în limbile română și maghiară.

NU este necesar ca participanţii să aibă experienţă anterioară în Krav-Maga sau vreo altă artă marţială! Toate principiile şi tehnicile vor fi explicate detaliat, pe înţelesul tuturor, pornind de la zero. Predarea va fi adaptată astfel încât toţi cursanţii - indiferent de experienţa anterioară sau de condiţia fizică - să reuşească să asimileze cunoştinţele şi deprinderile necesare.

Antrenamentele se vor desfăşura în kimono alb, în picioarele goale.
Fiecare participant îşi va aduce propiul kimono alb (de karate sau judo) și centurile necesare.

Participanţii care doresc să învețe Krav-Maga și / sau să devină instructori de Krav-Maga vor plăti o taxă de participare de 800 EUR. Ei vor primi centura verde şi diploma de instructor. Acestea atestă faptul că şi-au însuşit atât tehnicile corespunzătoare centurilor galbenă, portocalie şi verde cât şi metodologia de predare a acestora. Absolvenţii nu vor fi obligaţi în nici un fel să predea Krav-Maga după terminarea seminarului. Diploma de instructor este acordata pe viață: NU va fi necesară reînnoirea acesteia în timp sau la examenele pentru centurile superioare!

Cursanții care dețin deja o centură sau diploma de instructor eliberate de Școala BUKAN și doresc să obțină centura superioară (fără să primească diploma de instructor) vor plăti o taxă de participare de 600 EUR.

Taxa de participare la seminar acoperă doar costul antrenamentelor, gustările din pauze şi diplomele acordate (pentru centură şi / sau de instructor). Toate celelalte costuri ale participanţilor (transport, cazare, masă, spălare kimonouri etc.) vor fi suportate de către aceştia. Vă vom putea recomanda servicii de cazare şi masă în apropierea sălii de antrenament.

Absolvenţii se vor putea pregăti ulterior participând la cursurile regulate din localitățile lor sau la seminariile și cursurile intensive care vor fi organizate în viitor. Centurile superioare se vor obține prin participarea la examenele și seminariile pe care Şcoala BUKAN le va organiza în România sau în străinătate.
Intenţionăm să organizăm anual în România un seminar condus de Yaron Lichtenstein. László PETHŐ va organiza periodic cursuri intensive în Cluj-Napoca sau în alte localităţi din România, în funcţie de solicitările pe care le va primi.

Deoarece cea mai bună metodă de a evolua în Krav-Maga este prin predare, absolvenţii vor primi tot suportul Marelui Maestru Yaron Lichtenstein şi al lui László PETHŐ pentru deschiderea propriilor şcoli de Krav-Maga. Activitatea de predare a noilor instructori va fi recunoscută de Şcoala BUKAN doar dacă aceştia vor preda nemodificate tehnicile din Krav-Maga şi vor respecta principiile şi regulile Şcolii BUKAN. Instructorii vor avea independeță financiară completă: NU există nici un fel de obligație financiară ulterioară față de BUKAN Romania sau Internațional!

Au mai rămas doar câteva locuri libere! Solicitați-ne fișa de înscriere, iar apoi trimiteți-ne-o completată prin e-mail. După aprobarea ei, va trebui să plătiți un avans de minim 20% din taxa de participare. Completarea locurilor se va face în ordinea aprobării înscrierii și plății avansului!

Diferenţa dintre avans şi taxa de participare va putea fi plătită oricând între momentul înscrierii şi momentul prezentării la seminar, printr-o singură plată sau în mai multe rate (de orice valoare).

În cazul renunţării la seminar, indiferent de motive, avansul plătit nu va fi returnat.
Puteţi însă să trimiteţi pe altcineva în locul dvs., urmând să recuperaţi de la persoana respectivă avansul dvs.

Firmele şi instituţiile pot rezerva locuri la seminar prin plata avansului necesar.
Nominalizarea cursanţilor o vor putea face oricând înainte de începerea seminarului.

Pentru informaţii suplimentare şi înscrieri contactaţi organizatorul din România: László PETHŐ »»»

Sursa - www.krav-maga.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA