Natiunea MMA

Scena japoneza de kickbox se reuneste sub bannerul K-1 World League
02/06/2014K-1 a avut inceputurile in Japonia, devenind standardul mondial pentru kickboxing-ul profesional. Desigur, datorita coruptiei si managementului deficitar, FEG a trebuit sa iasa pana la urma din lumina reflectoarelor. De atunci, K-1 Global a preluat renumele acestui sport, dorindu-si sa isi extinda granitele in afara Japoniei. Va dati seama ca a fost o surprindere pentru toti momentul in care a aparut noua organizatie: K-1 World League.

In urma conferintei de presa din acest weekend, a fost anuntata formarea acestei organizatii, care va fi condusa de Good Loser, cei care produc evenimentele KRUSH in Japonia. Primul eveniment va avea loc in 21 Iulie la Shinjuku FACE, si va cuprinde atat turnee de amator cat si de profesionisti. Printre numele recunoscute, ii intalnim pe Yuta Kubo, Yoshihiro Sato, Yasuhiro Kido, Hirotaka Urabe, Koya Urabe, HIROYA, Takeru si altii. Printre antrenori ii avem pe Takayoki Kohiruimaki.

K-1 Global se va axa pe evenimentele din afara Japoniei, iar K-1 World League va predomina in piata interna. Ramane totusi intrebarea de ce au ales World League tocmai pentru organizatia care va activa numai in Japonia.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA