Natiunea MMA

Sase romani vor lupta in marea finala a circuitului Superkombat din 2013
02/12/2013Raul Cătinaş, Cătălin Moroşanu, Andrei Stoica, Bogdan Stoica, Benjamin Adegbuyi şi Alexandru Lungu sunt sportivii care vor reprezenta România în marea finală a circuitului Superkombat, programată pe 21 decembrie, la Galaţi, şi care se anunţă a fi cel mai mare eveniment al anului pe reguli de K-1 din Europa.

Tichetele se vor pune în vânzare începând de sâmbătă, 30 noiembrie, putând fi achiziţionate la nivel naţional din orice magazin Orange, Vodafone sau Domo, dar şi de pe internet (eventim.ro) până în ziua galei. Vor fi două categorii de bilete, unele la 50 de lei, iar restul la 70 de lei.

Conform preşedintelui Superkombat, Eduard Irimia, în cadrul galei se vor disputa nu mai puţin de 10 confruntări internaţionale, evenimentul urmând să fie format din trei părţi. În total, 18 sportivi din 12 ţări vor lupta la Galaţi, programul complet urmând să fie anunţat în cursul săptămânii viitoare.

“În primul rând va fi piramida finală la categoria grea, unde participă sportivi din 6 ţări, aici incluzând şi meciul de rezervă, apoi sunt programate duelurile pentru centurile mondiale, în care vor lupta fraţii Andrei şi Bogdan Stoica în faţa unor challengeri obligatorii. Seara se va încheia cu o confruntare România vs Restul Lumii, în care sportivi autohtoni precum Raul Cătinaş, Benjamin Adegbuyi, Cătălin Moroşanu şi Alexandru Lungu vor avea meciuri împotriva unor adversari de top”, a declarat Irimia.

Campion mondial din mai 2012, atunci când l-a învins pe Ivan Stanic, Bogdan Stoica (23 de ani, 30 de victorii – 2 înfrângeri) îşi va apăra titlul la categoria cruiser în faţa challengerului obligatoriu, bielorusul Igor Bugaenko (32 de ani, 50 de victorii – 5 înfrângeri). De asemenea, fratele său mai mare, Andrei (26 de ani, 31 de victorii – 5 înfrângeri), care a câştigat un meci eliminatoriu în decembrie anul trecut, învingându-l prin KO pe lituanianul Arnold Oborotov, îl va înfrunta la Galaţi, pentru titlul mondial la categoria super cruiser, pe cehul Ondrek Hutnik (30 de ani, 76 de victorii – 9 înfrângeri), devenit la rândul său pretendent oficial după ce l-a învins pe algerianul Massinissa.

Evenimentul de pe 21 decembrie, de la Patinoarul din Galaţi, va fi transmis în direct la nivel global în aproximativ 100 de ţări de pe toate continentele. “Va fi o premieră absolută, practic, de la New York şi până la Melbourne, în Australia, toată lumea va putea vedea la televizor o gală produsă în ţara noastră. Expunerea va fi uriaşă”, a adăugat promotorul român.

În ţara noastră, gala va fi în direct pe Sport.ro şi Pro TV, în timp ce la nivel internaţional, fanii o vor putea urmări în direct la Eurosport, Fight Now TV, Epicentre, dar şi la alte televiziuni naţionale.

COMUNICAT DE PRESAmagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA