Natiunea MMA

Sase lupte au fost confirmate oficial pentru finala ,,The Ultimate Fighter 16”
04/10/2012

Campionul la categoria grea, Shane Carwin îl va înfrunta pe Roy Nelson, la finala ,,The Ultimate Fighter 16,, deși acesta are un genunchi grav rănit. Așa cum se așteaptă, antrenorii TUF se vor confrunta în interiorul The Joint, la Hotelul Hard Rock din Nevada.

,,În toate sezoanele, Roy Nelson l-a atacat în permanență pe Shane Carwin, așadar Shane va încerca cu mai multă îndârjire, să-și înfrângă adversarul,, a declarat președintele UFC. "Nu mă aștept ca această înfruntare, să se lungească foarte mult. Roy și Shane s-au comportat civilizat unul cu celălalt, la TUF, însă cei doi nu se pot suporta și după ce au fost nevoiți sa petreacă șase săptămâni împreuna, Shane abia așteaptă sa îl facă pe KO pe Roy."

,,Cei doi sunt cunoscuți ca fiind foarte puternici, așadar sunt șanse mari ca cineva să fie făcut K.O.,,

S-au mai confirmat încă cinci lupte, care au fost adăugate la categoria de 265-pounds: Mike Pyle vs. James Head, Nick Catone vs. T.J. Waldburger, Rustam Khabilov vs. Vinc Pichel, Reuben Duran vs. Hugo Viana și Johnny Bedford vs. Marcos Vinicius, toți au fost confirmați pentru festivitățile de pe data de 15 Decembrie.

În plus, cei doi finaliști de la meciurile reality televizate, de la categoria semimijlocie, se vor confrunta pentru un contract UFC de șase cifre.

Biletele se vor putea achiziționa, începând de săptămâna viitoare.

FX va difuza meciurile live, începând cu orele 20:00.

Iată programul meciurilor:

Johnny Bedford vs. Marcos Vinicius

Reuben Duran vs. Hugo Viana

Rustam Khabilov vs. Vinc Pichel

Nick Catone vs. T.J. Waldburger

Mike Pyle vs. James Head

Finalistul TUF 16 de la categoria semimijlocie nr.1 vs. finalistul TUF 16 de la categoria semimijlocie nr.2

Roy Nelson vs. Shane Carwin

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA