Natiunea MMA

Saptamana 4-10 aprilie pe scena internationala de MMA
07/04/2011

MEXIC - XCage: Predators in Tijuana (8 aprilie). Luptele anuntate pana acum sunt in numar de trei, cu putine nume cunoscute. Castigatorul The Ultimate Fighter 8, Efrain "Hecho en Mexico" Escudero (15-2) va incerca sa obtina a treia victorie consecutiva, dupa oarecum suprinzatoarea sa concediere de catre Zuffa. Oponentul sau, Ashe Bowman (9-8), va urca in ring pentru prima data in ultimele 16 luni si va incerca sa intrerupa seria de trei infrangeri consecutive. Va fi a doua lupta in cariera lui Escudero in Mexic, care mai e programat sa dea piept cu veteranul UFC Fabricio Camoes in Lemoore, California, in gala Tachi Palace Fights 9 din 5 mai.

In co-main eventul serrii, veteranul UFC si WEC Edgar Garcia (10-2) il va intalni pe veteranul Bellator Edwin Aguilar (22-15). Garcia a reusit doua victorii dupa ce a fost si el concediat de gigantul american, in timp ce Aguilar a revenit dupa doua infrangeri in Bellator cu doua victorii rapide prin KO.

DANEMARCA - Cage Fight Live 1 va avea loc in Herning, si va pune fata in fata luptatori din sapte state europene. Main Eventul serii ii va avea ca protagonisti pe austriacul Philipp "The Gladiator" Schultz (10-5), care a aparut in reality showul "Fighter Life" al lui Wanderlei Silva, si pe danezul Rasmus Bendtsen (8-4) intr-o confruntare pentru centura de campion al categoriei usoare.

Co-main eventul va fi o lupta intre un alt danez, Morten Djursaa (7-3) si veteranul promotiei englezesti BAMMA, Russell Smith (7-1) la categoria semi-mijlocie.

GERMANIA - Respect FC promoveaza al cincelea fight-card din istoria promotiei, in data de 9 aprilie. Principalele doua lupte sunt la categoria mijlocie, cu germanul Mario Stapel (18-14) impotriva neinvinsului olandez Michael Kuiper (10-0) si cu nemtii Christian Kroetsch (4-0) vs Sebastian Risch (4-1) . Regulile Respect FC sunt putin mai diferite, loviturile de genunchi la sol fiind permise, dar nu cele de cot.

MAREA BRITANIE - 10th Legion FC organizeaza un fight-card intitulat Simfonia Puterii (9 aprilie) in care locul principal e ocupat de confruntarea la categoria usoara dintre Abdul Mohamed (18-8-1) si Andrew Fisher (5-3) pentru titlul acestei divizii de greutate.

Ultimate Cage Championship are programata o gala in Stockport (10 aprilie) dar sunt foarte putine date disponibile, si se pare ca sunt in marea majoritate lupte semi-pro si de amatori. Samurai Fight Nights, principala promotie galeza de MMA pune si ea in scena o gala in Aberdare (9 aprilie) cu nu mai putin de 18 lupte, dintre care doar 4 sunt la profesionism.

BRAZILIA - Arena Gold Fights 3 are loc in Piracicaba, si va cuprinde 6 lupte de MMA si 5 de Muay Thai. Main Eventul serii va fi confruntarea dintre Jose "Metal" Carlos (11-4) si Antonio Giliarde Lima (2-1) la categoria usoara.

AUSTRALIA - Fight World Cup pune in scena Road to Victory, o gala in care se pot vedea 20 de lupte, dintre care primele patru au sa cuprinda opt luptatori din turneul categoriei usoara. Mai multe nume din ce in ce mai cunoscute pe plan local urmeaza sa participe, printre care Ben Wall, Joel Ormsby si Tim Radley.

JAPONIA - Shooto Gig Saiatama 3 se va desfasura pe 10 aprilei. Main Eventul serii va fi lupta dintre veteranul Sengoku si fost campion al categoriei usoare, Hideki Kadowaki (14-11-2) si tanarul de doar 21 de ani Kosuke Kindaichi (4-1).

Sursa - www.headkicklegend.com
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA