Natiunea MMA

Sansa la titlu pentru Larkin
24/03/2017  Imediat dupa ce a semnat o intelegere cu Bellator, Lorenz Larkin are oportunitatea de a se bate pentru centura suprema la categoria semimijlocie. Oficialii promotorului californian au anuntat ca Larkin il va infrunta pe campionul mondial Douglas Lima in cadrul show-ului “Silva impotriva lui Sonnen” din 24 iunie, de la Madison Square Garden din New York.
  La cei 30 de ani ai sai, Larkin are 18 victorii la activ si a suferit 5 infrangeri in circuitele profesioniste de MMA. Neinvins in Strikeforce, “Monsoon” a castigat patru din ultimele 5 meciuri sustinute. Americanul vine dupa victoria de la UFC 202, repurtata in fata lui Neil Magny intr-o maniera spectaculoasa (KO tehnic).
  De partea cealalta, Douglas Lima a recucerit titlul mondial dupa ce s-a impus in revansa cu Andrey Koreshkov. In prima partida, rusul l-a batut pe “The Phenom”, dar brazilianul s-a reabilitat la Bellator 164 de la Tel Aviv, castigand prin KO tehnic la pumni in runda a treia.
  Gala de la New York are cap de afis supermeciul dintre Wanderlei Silva si Chael Sonnen. Celelalte doua intalniri batute in cuie sunt duelul celebrilor Matt Mitrione si Fedor Emelianenko, respectiv, partida dintre Michael Chandler si Brent Primus.

 Vlad Amariei--www.natiuneaMMA.ro

 Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA