Natiunea MMA

Sandu Lungu fata in fata cu legend UFC George Saint-Pierre
02/06/2015Canadianul George Saint-Pierre, fostul campion al celei mai tari promotii de MMA din lume, UFC, a stat cateva saptamani in Romania pentru nişte filmări. Saint-Pierre a fost ales să joace un rol de băiat rău în filmul american “Killing Salazar” cu Steven Seagal în rolul principal.

Aflat in Bucuresti pentru pregatirea meciului cu americanul Jeff Monson programat pe 15 iunie in gala Real Xtreme Fighting de la Cluj-Napoca, Alexandru Lungu a fost invitat,  alaturi de promotorul RXF Sebastian Vieru, sa stea de vorba cu campionul canadian. Incantat ca a avut ocazia sa-l cunoasca personal pe George Saint-Pierre, Sandu Lungu a istorisit cate ceva din discutiile cu canadianul.”Ca de obicei, Seagal e băiatu’ bun care o să bage cuţitu’ în băiatu’ rău adică în George. Am băgat de seamă că s-a mai împlinit de când nu mai luptă în UFC. Să aibă vreo 90 de kg de unde avea în jur de 75. Altfel, băiat simpatic şi tare haios. Am stat de vorbă o gramadă. S-a bucurat tare mult să audă că avem şi noi o promoţie de MMA în România, am văzut împreună meciul meu cu Mighty Mo, ba chiar mi-a dat câteva sfaturi despre cum să lupt la Cluj contra lui Jeff Monson. Îţi dai seama că noi eram curioşi să aflăm cât mai multe chestii de la el şi mi-a plăcut că n-a încercat să ocolească întrebările, ba ne-a zis şi că se gândeşte să revină în UFC. După ce termină cu Seagal zicea că se bagă în alt film, cu Jean-Claude Van Damme. Ne-a urat bafta şi a rămas că ne vedem data viitoare când vine la Bucureşti, căci filmul cu Van Damme e foarte posibil să se facă tot aici”.

Canadianul George Saint-Pierre, 34 ani, este o legendă a MMA-ului mondial. A fost campion UFC al categoriei welter din august 2007 până în noiembrie 2013 când a anunţat că se retrage cel puţin pentru o perioadă. În UFC deţine mai multe recorduri care cu greu vor fi egalate : cele mai multe victorii în istoria UFC – 19. Cele mai multe victorii în meciuri de titlu – 12. Luptătorul care şi-a apărat de cele mai multe ori centura de campion – 9 meciuri. Luptătorul anului 2009 – desemnat de Sports Illustrated. Cel mai bun sportiv canadian al anilor 2008, 2009 şi 2010. Palmares : 25 victorii şi două înfrângeri în aproape 14 ani de carieră în MMA-ul profesionist.

Gala Real Xtreme Fighting 18 va avea loc pe 15 iunie in Sala Sporturilor din Cluj Napoca, cu incepere de la ora 20, si va fi transmisa integral de canalul tv Sport.ro.

Octavian Pescaru - www.natiuneaMMA.romagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA