Natiunea MMA

Sam Stout: "Autopsia a aratat ca Shawn Tompkins a murit in urma unui infarct"
17/08/2011

Shawn Tompkins, renumitul antrenor de arte martiale mixte care a murit duminica dimineata, a plecat dintre noi in urma unui atac de cord, conform spuselor cumnatului sau, luptatorul UFC Sam Stout.

Legile de intimitate ale provinciei Ontario previn publicarea informatiilor legate de autopsie catre public, dar Stout a dezvaluit acest lucru intr-un interviu pentru The London Free Press.

"Nu stiu ce sa spun" a declarat Stout. "Nu ar trebui sa i se intamples unui om sanatos de 37 de ani. Cine s-ar fi gandit ca a fost scos de pe lista pentru asta?"

Tompkins a devenit un nume in MMA-ul mondial datorita unui trio de luptatori valorosi, originari si ei din Ontario, Canada: Sam Stout, Mark Hominick si Chris Horodecki.

El i-a pregatit, de-a lungul carierei, printre altii pe fostii campioni ai UFC Randy Couture si Vitor Belfort.

La cei 37 de ani ai sai, Tompkins era in Ontario cu cativa dintre sportivii sai mai tineri. Conform declaratiilor celor din jurul sau, el a mers la culcare dupa o gala si nu s-a mai trezit.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA