Natiunea MMA

Salba de medalii romanesti la Mondialele de Wushu traditional
22/11/2017  Delegatia tarii noastre s-a intors cu nu mai putin de 17 medalii de la cea de a saptea editie a Campionatului Mondial de la Emeishan (China). Sportivii tricolori, coordonati de Ion Benea si pregatiti de antrenorii Horvath Attila (CS Muresul), Petru Grindeanu si Florin Gurbanescu, au cucerit o medalie de aur, opt de argint si tot atatea de bronz.
  Performera Romaniei a fost Sonia Grindeanu, care a castigat a treia oara consecutiv aurul in proba de evantai, adjudecandu-si si o medalie de bronz.
  Un rezultat foarte bun a fost obtinut de eleva lui Horvath Attila de la CS Muresul, Andrea Apostolache Kiss, vicecampioana mondiala la Tai Chi si locul 4 in proba de sabie. Practic, Andrea a reeditat performanta de acum 3 ani, depunandu-si si anul acesta candidatura pentru titlul de “Cel mai bun sportiv al judetului Mures” (locul secund in gala de anul trecut).
  Palmaresul seniorilor a fost completat de Claudiu Mihăilă (argint și bronz) și Giuliano Isa Zamolo (două medalii de bronz).
  La juniori, Romania a obtinut 3 medalii de argint prin Alexandru Bleaja Cristea, Anton Adamani Grigorescu și Mara Georgia Alina Obeanu, dar si o medalie de bronz prin Mara Georgia Alina Obeanu.
  La copii, tara noastra a avut un dublu medaliat, Andrei Daniel Popa - argint si  bronz, in timp ce veteranii au adaugat alte 4 medalii, cate doua de argint si de bronz, prin Roxana Vlăduț și Mihai Șerbănescu.
  La Campionatele Mondiale de Wushu Traditional au luat parte aproape 1400 de sportivi din 57 de tari, acestia concurand la toate categoriile de varsta.

 Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA