Natiunea MMA

Sadaharu Tanikawa,presedintele Fighting and Entertainment Group (DREAM si K-1): "FEG va muri"
19/01/2011

Aceasta nu este o stire senzationala, este pur si simplu un citat din declaratiile publice facut de pesedintele companiei mama a DREAM si K-1, Fighting and Entertainment Group.

Imediat dupa acest interviu, Tanikawa a scris pe contul sau de Twitter ca urmeaza sa faca "ceva gigantic", dar fara a face vre-o referire la un subiect anume, sau vreo clarificare pe aceasta tema.

"Directia actuala este ca FEG va muri. Sunt probabil membri ai staffului care urmeaza sa plece din echipa. Numele galelor vor ramane, dar promotia se va schimba. Daca actuala structura ramane in functiune, ar fi imposibil sa continuam. Daca nu vin fonduri de la investitori din afara, nu putem supravietui" a spus promoterul japonez.

Asa cum am raportat anterior, una dintre clauzele cerute de banca de investitii chineza PUJI Capital a fost o restructurare a managementului FEG, pentru a putea continua in 2011. Compania japoneza s-a opus acestei cerinte, iar negocierile au stagnat. Se pare insa ca in ultimul ceas, cele doua parti au ajuns la o intelegere si ca PUJI a gasit noi investitori dornici sa se alature procesului de salvare a FEG.

K-1 si DREAM vor continua sa existe si sa ne incante cu gale frumoase si cu lupte interesante, iar schimbarile vor fi putin vizibile la suprafata, dar cu efecte profunde pentru viitorul acestori doua branduri importante din sporturile de lupta.

Dave Walsh - www.liverkick.com
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA