Natiunea MMA

Sa inceapa decaderea: Nate Diaz paraseste echipa Cesar Gracie Management
12/04/2013
Cand Nick Diaz a inceput sa faca acuzatii cu privire la neglijenta propriei echipe in conferinta de presa de dupa evenimentul UFC 158 de luna trecuta, am considerat ca le face pentru a-si apara cariera. Era greu de imaginat ca Cesar Gracie nu are nicio vina in lunga viata de antrenor/manager si muza a lui Nick Diaz. Dana White a fost de acord numindu-l peGracie “un nemernic” care joaca murdar.

Intradevar , se pare ca echipa lui Cesar Gracie incepe sa fie satula de problemele care au aparut, dupa ce a fost anuntata ca Nate Diaz paraseste postul sau pentru locuri mai bune.

Conform surselor apropiate, Nate va continua sa antreneze cu Cesar si prietenii, dar acolo e locul unde incepe si se incheie relatia lor profesionala.

In timp ce ne putem imagina ca Nate isi urmeaza propriul interes, e posibil ca echipa lui Cesar Gracie se va destrama in curand.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA