Natiunea MMA

SLAMM!!VII Olanda vs Tailanda anuntata pentru 27 mai
20/02/2012

SLAMM!! revine in Tara Lalelelor, cu celebra gala "Olanda vs Tailanda", pe 27 mai. Pana acum, la aceste evenimente am putut vedea confruntari foarte disputate, ca cele dintre Mosab Amrani vs Bovy Sor Udomson sau Andy Souwer vs Yodsaenklai Fairtex.

Pentru acest an, promoterii au anuntat deja patru lupta foarte interesante pe fight-card.

Mohamed Khamal a spus adesea ca isi va indrepta atentia spre Muay Thai. Si se pare ca nu glumea deloc. Nu numai ca are deja programata o lupta cu Sitthichai Sitsongpeenong in Tailanda, dar el a acceptat sa il intalneasca pe Saiyok Pumpanmuang la 67 kg in gala SLAMM!! Adversarii din ultimul timp al lui Saiyok au fost de nivel mediu, dar el nu a fost invins niciodata in afara Tailandei, si nu a pierdut vre-o data in fata unui non-tailandez. Iar Khamal ar putea sa se dovedeasca cel mai dificil adversar al lui din ultimul timp, chiar daca nu e inca acomodat pe deplin cu regulile de Full Muay Thai.

Nieky Holzken revine si el in luptele de Muay Thai, intr-o confruntare cu Nonsai Sor Sanyakorn la -72.5kg. El a participat in galele Muay Thai Premier League de la sfarsitul anului trecut, asa ca nu e deloc strain de regulile mai speciale sub care se disputa aceste lupte.

Faldir Chahbari lupta cu celebrul Bovy Sor Udomson al -70kg. Va fi o lupta aprig disputata, amandoi luptatorii fiind cunoscuti pentru combativitatea de care dau dovada in ring.

In ultima lupta anuntata, Pornsaneh Sitmonchai isi va intalni pe Ilias El Hajoui, de la Team Gunyar la -61kg. Chiar daca tailandezul nu a mai luptat pe plan international de ceva vreme, iar Ilias are un avantaj de greutate, e foarte probabil ca experienta mai mare a lui Pornsaneh va face probabil diferenta in aceasta confruntare.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA