Natiunea MMA

SARBATORI FERICITE , conationalii nostrii
24/12/2011

Acum, in prag de sarbatoare, am pus si noi manusile (sau tastatura :) ) deoparte, si ne-am dedicat unor activitati mai pasnice si traditionale.

Acum, toata munca contra greutatii suplimentare se duce pe apa samabetei. Acum, toata transpiratia varsata prin salile de sport e data uitarii, si toata incrancenarea si scrasnetul din dinti in clinch sau in garda inchisa de la sol e data uitarii. E vremea cozonacilor, e vremea sarmalelor, e vremea impodobitului bradului, e vremea vinului cald si a cadourilor.

Asa ca ORDINUL DE ZI al Natiunii MMA e trecerea la activitatile pasnice specifice acestei perioade. Pentru moment, "la placinte inainte, la razboi, inapoi" dragii nostrii :)

Si nu disperati. Urmeaza sa regasim MMA-ul exact in acelasi loc in care l-am lasat, pentru ca e aici sa ramana. Iar cand ne revedem, chiar daca vom fi putin mai ghiftuiti cu tot felul de bunatati care mai de care mai apetisante, o vom lua de la capat cu lucrurile care ne sunt cele mai dragi si mai apropiate de inima. Sala va mirosi la fel a transpiratie, vestiarul va fi la fel de friguros, colegul de antrenament la fel de disperat sa va faca o kimura, si antrenorul la fel de bucuros sa ma puna la flotari in plus pentru intarziere. Bine, asta pentru cei dintre noi care au si pus in practica pasiunea pentru artele martiale, fie ele mixte sau nu. Iar pentru ceilalti, articolele vor fi la fel de interesante, clipurile la fel de expresive si de amuzante, iar editorialele (chiar daca teribil de rare, stim) la fel de incitante.

Iar pentru cei dintre voi care chiar nu pot sa stea locului macar o zi doua, studiati poza de mai jos, si exersati.SARBATORI FERICITE va ureaza intreaga echipa a Natiunii MMA!

 magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA