Natiunea MMA

S-a deschis un nou centru de Kempo/Arte Martiale Mixte in cartierul Militari din Bucuresti
13/03/2012

Clubul sportiv "Lupii Albastrii" a deschis in cartierul Militari un nou centru de Kempo MMA. Este vorba despre unul din cele mai moderne centre de Kempo, cu o sala dotata cu toate materialele si echipamentele necesare pentru practicarea in cele mai bune conditii a Kempo / Arte Martiale Mixte.

Centrul este situat in cladirea Gema, pe bd. Iuliu Maniu nr. 8A, sector 6, Bucuresti.

Alaturi de antrenorul principal Liviu Ionescu, care sustine cursurile de K-1 si MMA (campion mondial Kempo, vicecampion european Sambo Combat), au venit specialisti pentru a sustine lectii de box si lupte libere. Este vorba despre adevarati maestri ai luptelor de contact : maestrul Aliuta Nicolae pentru lectiile de box (vicecampion european, de 12 ori campion national) si maestrul Dan S. pentru lectiile de lupte libere (bronz la mondiale, vicecampion european, de 8 ori campion national).

Totodata, aici se tin si cursuri de BJJ, in colaborare cu clubul Soul Fighters (condus de Stefan Gavrilescu).

Clientii centrului de Kempo MMA Gema Militari pot beneficia de antrenamente specializate, de programe bine gandite si de un mediu de antrenament profesionist, prin plata unui singur abonament.

Victor Corobea - www.natiuneaMMA.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA